IT & C

#telefon #accesorii telefon #FunBuy #FunBuy.ro

(P) Transforma-ti telefonul intr-un unicat cu FunBuy

Daca telefonul este mai mult decat un simplu gadget pentru tine, include-l in stilul tau personal cu huse si accesorii speciale. FunBuy te ajuta sa gasesti cel mai reusit look pentru telefonul tau, transformandu-l intr-un accesoriu fashion.

Pune-ti in valoare creativitatea si transforma-ti telefonul intr-o extensie a stilului tau personal. FunBuy iti ofera cele mai "fun" accesorii pentru smartphone, huse si folii colorate, alaturi de alte accesorii care te ajuta sa ai un telefon unicat.


Cele mai inedite accesorii pentru telefonul tau


Husele de telefon simple se gasesc pe toate drumurile, dar FunBuy iti ofera cea mai mare varietate de huse unice, care se potrivesc perfect cu look-ul tau. De la huse flori si huse fluturi pana la huse ultra-subtiri si huse mesh, oferta FunBuy iti ofera sansa sa transformi cu adevarat telefonul tau.

Renunta la aspectul negru sau metalizat al telefonului tau, pentru un stil cu adevarat "fun", ce iti permite sa te joci cu culorile si sa iesi in evidenta atunci cand iti doresti. Cu o husa aleasa dupa stilul tau, poti atrage admiratia celor din jur.


Gaseste husa ideala pentru modelul tau de smartphone


FunBuy.ro te ajuta sa gasesti rapid huse pentru telefonul tau, dupa criteriile pe care ti le doresti. Ai la dispozitie mai multe moduri de cautare utile: dupa culoare, dupa material si dupa model.

Indiferent daca vrei sa-ti decorezi telefonul cu o husa cu inimi, o husa transparenta sau chiar o husa de piele, FunBuy te ajuta sa navighezi rapid prin selectia mare de huse colorate pentru un numar mare de modele de telefon.


Accesorizeaza-ti telefonul cu FunBuy


Oferta FunBuy include modele unice de huse pentru telefon, dar si folie pentru smartphone si alte accesorii, de la bumper pana la accesorii audio si cabluri/incarcatoare.

Accesoriile oferite de FunBuy.ro sunt disponibile pentru o gama larga de telefoane, de la smartphone-urile Apple (iPhone 3GS, iPhone 4 si iPhone 4S), pana la huse si alte accesorii pentru telefoane Samsung, Nokia, BlackBerry, HTC, LG, dar si optiuni de decorare universale.

Distreaza-te cautand rapid si usor accesoriile pentru telefonul tau pe FunBuy si vei reusi sa alegi o husa care te reprezinta cu adevarat si este pur si simplu "fun". Ai la dispozitie si accesorii utile ca suport brat pentru telefon si covorase antialunecare pentru bord.


Cum cumperi de pe FunBuy.ro


Cand ai gasit accesoriile colorate potrivite pentru telefonul tau, poti alege sa le comanzi online sau telefonic. Iti ia doar un minut sa-ti faci un cont pe FunBuy.ro, apoi esti gata sa adaugi produsele in cosul de cumparaturi si sa trimiti comanda. Poti comanda si telefonic, iar un reprezentant de vanzari iti va oferi consultanta pentru a alege produsele de care ai nevoie.

FunBuy nu impune o comanda minima! Odata ce te-ai decis cum iti poti infrumuseta telefonul, primesti accesoriile alese prin curier, cu o taxa de 12,4 lei, in numai 24 ore in majoritatea oraselor din tara. Orice comanda peste 150 lei are transport gratuit, iar daca ai ales gresit accesoriile pentru telefonul tau, le poti returna in termen de 10 zile de la primire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele