IT & C

Tombola Verii la Flamingo

Flamingo anunta primii castigatori ai Tombolei Verii 2003, aflata in plina desfasurare.

Prima extragere a Tombolei a avut loc pe data de 26 iunie 2003, la ora 14:00 in magazinul Flamingo Lahovari, dupa aproximativ o ora, 25
dintre clientii Flamingo devenind castigatori ai aceste prime runde a Tombolei Verii avand ca premii produse IT de peste 4.000 Euro!
Mai multe detalii despre numele castigatorilor primei extrageri la www.flamingo.ro.
Mai mult, toti cei care au participat la aceasta prima extragere vor participa si la urmatoarele, sansele de a fi castigatorii unuia din



cele 100 de premii Logitech, cele peste 100 de premii IT sau chiar MARELE PREMIU, un automobil FIAT STILO fiind cu atat mai mari.
Urmatoarea extragere va avea loc pe 24 iulie in magazinul Flamingo Lahovari.
Pe data de 22 mai, Flamingo Computers anunta lansarea "Tombolei verii 2003", concurs adresat clientilor care achizitioneaza produse din magazinele Flamingo sau de la dealerii autorizati Flamingo. Marele premiu al acestei tombole este un automobil Fiat Stilo in valoare de 14.000 EURO si alte peste o suta de premii constand in produse IT.

Despre Grupul Flamingo


Flamingo este o companie certificata ISO 9001 atat pentru distributia de produse IT cat si pentru proiectarea si productia de PC-uri.
Flamingo are sediul central in Romania si este prezent pe piata internationala prin sapte filiale externe: Bulgaria, Croatia, Iugoslavia, Macedonia, Republica Moldova, Olanda si Ungaria.
De asemenea, firma efectueaza livrari din depozitul din Olanda oriunde in Europa. In Romania firma detine filiale in 14 orase, 35 de magazine IT, deservite de un depozit central de 2000 mp localizat in Bucuresti, de un depozit de 1.400 mp in zona libera giurgiu si de
excelente capacitati logistice. Flamingo are marci inregistrate pentru toate liniile de PC-uri produse in Romania: Diablo, Maestro, Atlas, Assistant, Conecta, Classic si pentru notebook-ul Navigator. Flamingo ofera in plus pietei din Romania produse software, servicii web design , servicii ISP, servicii tehnice, programe de upgrade si alte servicii din domeniul IT. Flamingo Computers S.A. a incorporat in 1998 o agentie de media, Flamingo Media S.A. Aceasta companie a inceput prin a oferi servicii de media si advertising firmelor din grup, continuand apoi prin a oferi aceste produse unei piete mai largi din Romania, fiind in acest moment specializata pe servicii de web si web design.

Grupul Flamingo a realizat in anul 2002 o cifra de afaceri totala de 63,7M USD, cu o prognoza pentru anul 2003 de 72M USD. Flamingo are in plan o crestere continua a cifrei de afaceri, estimata sa atinga in anul 2006 valoarea de 180M USD. Mai multe detalii la
www.flamingo.ro.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele