IT & C

#samsung #led #3d #hd #shrek

Televizoarele Samsung 3D HD, cu Shrek la bord

Samsung Electronic anunta lansarea primelor televizoare LED full HD 3D si gamei de produse 3D home entertainment catre utilizatorii din intreaga lume.

Coreenii au mai anuntat si extinderea aliantei strategice cu DreamWorks Animation SKG care se va concretiza in oferta exclusiva a seriei de animatie Shrek in format 3D.

Pe plan mondial

Samsung va lansa cea mai larga gama de dispozitive 3D in 2010. Gama de televizoare 3D include seriile LED 7000/8000/9000, seria de televizoare LCD 750 si seriile de plasme 7000/8000. Disponibile din aceasta luna sunt televizoarele LED 3D C7000 cu diagonalele de 46 inch si 55 inch, urmand ca restul modelelor sa fie lansate in urmatoarele luni.

Samsung combina player-ele Blu-ray 3D Samsung BD-C6900 sau Samsung HT-C6930W, ochelarii activi 3D si filmele in format Blu-ray 3D. Rezultatul: imagine Full HD ca de cinema, dar in propria casa. Modelele de televizoare LED premium C7000, C8000 si C9000 dispun de tehnologia rate refresh Real240Hz si procesorul 3D integrat patentat Samsung, compatibil cu cele mai importante standarde 3D.

Tehnologie 3D

Tehnologia Samsung 3D si un panel-ul rapid optimizat pentru formatul 3D functioneaza impreuna pentru a oferi o experienta de vizualizare totala. Cand televizorul nu se afla in modul 3D , revii la vizionarea uneia dintre cele mai performante solutii HDTV de pe piata, prin simpla atingere a unui buton.

Televizoarele LED dispun de conectivitate Internet@TV ce include primul magazin de aplicatii HDTV, Samsung Apps, permitand utilizatorilor sa descarce si vizualizeze aplicatii pe ecranele TV. Televizoarele LED 3D sunt cele mai performante si ecologice dispositive HDTV pe care Samsung le-a lansat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele