IT & C

#3d #led #tv #televizor #samsung

Televizoarele Samsung 3D, din aprilie, in Romania

Mai putin < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de o saptamana a mai ramas pana la lansarea pe piata romaneasca a televizoarelor Samsung 3D LED.
Din 15 aprilie, in magazinele din Romania se vor gasi sistemele Samsung 3D, combinand imaginea full HD a Samsung led tv 3D cu player -ul Blu Ray 3D si ochelarii 3D activi.




Tehnologie proprie
 

Samsung ofera experienta 3D HDTV prin intermediul unei tehnologii proprii. Primul procesor 3D Hyper Real incorporat este optimizat pentru a permite compatibilitatea cu mai multe formate 3D dar si conversia in timp real de la 2D la 3D. Tehnologia poate fi aplicata la orice tip de imagine 2D. Mai mult, utilizatorii pot ajusta gradul efectelor 3D dupa preferinta, din meniul televizorului. De asemenea, orice continut 3D poate fi transformat si vizualizat oricand in format 2D normal. +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-
Aceste inovatii vor fi disponibile in Romania la un pret de aproximativ 2.000 euro. Gama de televizoare Samsung LED HDTV 3D pentru 2010 include seriile 7000 si 8000. Promotiile de lansare vor include doua perechi de ochelari 3D activi ce vor fi oferite cumparatorilor de televizoare LED 3D.
 

Tehnologia 3D
 

Spre deosebire de tehnologiile precedente, care creaza efecte 3D bazate pe zonele superioare si inferioare ale imaginii, noua tehnologie este capabila sa ofere mai multe efecte vii si naturale. Mai mult decat atat, imaginile 2D pot fi convertite in imagini 3D aproape in timp real prin chipsetul de converise sofisticat 2D catre 3D.

Televizoarele LED dispun de conectivitate Internet@TV ce include primul magazin de aplicatii HDTV, Samsung Apps, permitand utilizatorilor sa descarce si vizualizeze aplicatii pe ecranele TV. Televizoarele LED 3D sunt cele mai performante si ecologice dispozitive HDTV pe care Samsung le-a lansat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele