IT & C

#campania globala de marketing #nasdaq #sponsors of tomorrow #intel

Tehnologia Intel prezentata intr-o noua campania globala de marketing

" Sponsors of Tomorrow ", cea mai mare campanie de marketing din ultimii 3 ani si prima din istoria corporatiei ce are ca scop promovarea brandului Intel si nu a produselor, va fi lansata pe 11 mai in Statele Unite ale Americii, Germania si Anglia.

Pentru Intel Corporation, locurile de joaca, starurile rock si camerele curate inseamna ceva cu totul diferit decat in realitate, iar noua campanie de branding a liderului mondial în domeniul inovatiilor pe baza de siliciu va spune lumii de ce.

Peste 24 de tari

Campania va rula pe diverse site-uri online si incepand cu luna urmatoare campania se va extinde in peste 24 de tari, iar in Brazilia si Japonia va fi introdusa in cel de-al treilea trimestru al anului.

Ambitioasa campanie transmite ca uimitoarele progrese din era digitala au devenit realitate cu ajutorul siliciului, ingredientul-cheie din microprocesoare, iar majoritatea produselor pe baza de siliciu sunt dezvoltate de Intel.

"Timp de 40 de ani, Intel a oferit omenirii "tehnologia viitorului", iar noua noastra campanie de marketing isi propune sa faca cunoscut acest lucru la nivel global", a declarat Deborah Conrad, vicepresedinte Intel si manager general Corporate Marketing Group.

Startul, la nasdaq stock market

Pentru a anunta inceputul campaniei un grup de angajati Intel va da startul deschidereii NASDAQ Stock Market pe 11 mai, la ora 9:30 A.M. Ceremonia va fi transmisa live in piata Times Square pe un ecran urias amplasat pe cladirea NASDAQ, precum si pe site-ul oficial Nasdaq.

Campania, in valoare de milioane de dolari, este cea mai mare activitate de marketing efectuata de Intel de la lansarea initiativei "Multiply" in 2006, care a promovat la momentul respectiv noul Intel Core 2 Duo.

Se estimeaza ca "Sponsors of Tomorrow" va dura intre 3 si 5 ani si a fost creata de catre Venables Bell & Partners in San Francisco. Este prima campanie creata de agentie pentru Intel, de la castigarea contului in luna ianuarie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele