IT & C

#wireless #tastatura iluminata #logitech k800

Tastatura wireless iluminata - pentru gamerii de noapte

Zilele trecute a  fost lansata o wireless care, spre deosebire de alte modele, ofera iluminare in timpul nopti. Noua tastatura de la Logitech integreaza senzori de lumina , asigurand necesarul de lumina atunci cand utilizatorul tasteaza pe intuneric .

Iluminarea din spate a tastaturii se ajusteaza in functie de cantitatea de lumina prezenta in camera, folosind senzori de lumina ambientala . Senzorii de miscare detecteaza mainile in momentul apropierii lor de tastatura si activeaza iluminarea, iar cand acestea se indeparteaza, iluminarea scade din intesitate. Astfel, iluminarea va fi activata doar cand este nevoie, iar bateriile vor functiona mai mult. Durata de viata a bateriei poate varia in functie de conditiile de uz, locatie si mediu.

Tastatura Wireless Illuminated K800 functioneaza chiar si atunci cand bateria este descarcata. Cu ajutorul cablului micro-USB, dispozitivul permite utilizatorului sa incarce tastatura in timp ce tasteaza. Pentru ca o tastatura performanta trebuie sa ofere o experienta a tastarii pe masura, Logitech Wireless Illuminated include sistemul de taste PerfectStroke si Logitech Incurve keys.

Sistemul de taste PerfectStroke ajuta la o tastare confortabila, fluida si silentioasa. Designul concav si marginile curbate ale tastelor Incurve pozitioneaza corect degetele care vor glisa de la tasta la tasta. In plus, literele si simbolurile inscriptionate pe taste sunt durabile si nu se vor sterge.

Tastatura Wireless Illuminated Keyboard K800 este cea mai noua aparitie din seria mausilor si tastaturilor compatibile cu receiver-ul Logitech Unifying. Tastaturile compatibile cu Unifying dispun de conectivitatea wireless Logitech Advanced 2.4 GHz ce elimina intarzierile si caderile. Tastatura Logitech Wireless Illuminated K800 va fi disponibila din septembrie la un pret de aproape 100 de euro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele