IT & C

#sistem #home cinema #dav #sunet #difuzoare #imagine #bravia #sony

Sunet de nota 10 cu noul sistem Bravia Theatre DAV-IS50

Atunci cand ai un sistemul Theatre ai multe detalii la care sa fii atent, imagine, sunet, amplasarea difuzoarelor < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/si" title="si">si chiar a fotoliului in care stai.

De multe ori difuzoarele sistemului tau sunt prea mari sau nu tocmai in tandem cu sufrageria ta sau modul in care ti -ai aranjat tu spatiul propriu.

Sunet Sony

Totusi, modelul Sony DAV -IS10 a dat peste cap modul in care utilizatorii se gandesc la un sistem Home Cinema integrat si asta pentru ca loo-uk noului sistem Theatre Sony isi spune cuvant. Acesta vine in finisaje de negru lucios, are butoane de comanda greu vizibile si boxele atat de mici incat pot fi ascunse in palma, doar 4,5 x 5,5 x 4,0 cm.

Cu alte cuvinte modelul DAV-IS50 este un sistem home theatre elegant si compact, dar capabil de performante nebanuite si cu o putere totala de 450 de wati, suficienti pentru a umple cu sunet de nota 10 chiar si in camerele de mari dimensiuni.

Centrul de control este format dintr-un player DVD/CD/MP3, functii de procesare a sunetului si cu un radio RDS FM/AM intr-o carcasa ce masoara doar 21 de cm latime si putin peste 10 cm inaltime.

Imagine Sony
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Acum ca am pus la punct partea despre sunet, ne intoarcem privirile spre calitatea imaginii. Cu DAV-IS50 utilizatorul isi permite scalarea semnalului video de la rezolutia DVD la rezolutie HD 1080p.

Pentru unii functiile Bravia Sync si Digital Cinema Auto Calibration sunt cunoscute, acestea reusind sa ofere o un sistem de utilizare foarte usor al programului, adica doar o singura apasare de buton se poate obtine atat rularea de filme cat si de sunet surround.

Mai ai posibilitatea si de achizitionare a unui adaptor Digital Media Port pentru a rula muzica de pe un media player mobil direct prin boxele sistemului DAV-IS50. Adaptorul conecteazz dispozitivul mobil la incinta acusticz si imbunatateste calitatea sunetului din fisierele MP3 prin intermediul sistemului de amplificare a semnalului dispozitivelor audio mobile (Portable Audio Enhancer).

Sistemul DAV IS50 va fi disponibil in Romania incepand cu luna septembrie singura problema e ca pretul acestuia nu este inca cunoscut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele