INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

IT & C

Sony SXRD…pentru ca mereu e loc de mai bine

Remarcandu-se prin ecranul reflector Silicon X-tal – ce stabileste un nou standard pentru tehnologia Home Theatre, acest dispozitiv va ofera acea calitate a imaginii pe care entuziastii cinematografului o asteptau de multa vreme. “Sony SXRD este perfect pentru intentia iubitorilor de filme de a aduce cinematograful acasa”, spune Nathalie Muijtjens, Senior Manager, TV Marketing Europe , Sony Europe . “Proiectoarele noastre si ecranele mari Micro Device Projection TVs creeaza imagini cu o diagonala de pana la 300 inch(762 de cm). La aceste dimensiuni, calitatea imaginii este covarsitoare. Cu Sony SXRD, nu se pune problema grilajului de pixeli, astfel ca imaginea este la fel de clara ca in cazul originalului cinematic. Avem finetea detaliului, avem fidelitatea culorii, iar imaginea gestioneaza miscarile rapide extrem de bine. In ceea ce priveste Sony SXRD, mintea si inima cad usor de acord.” (continuarea in PC World )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele