IT & C

#receiver #sony #hdmi #streaming #frecventa radio

Sony lanseaza patru modele noi de receivere

Sony prezinta o noua serie de recivere aceasta numindu-se DH si vine sa inlocuiasca modelele din seria DG.

Cea mai importanta lansare este cea a modelului STR-DA6400ES care are certificare DLNA si este si varful de gama al receiverelor de retea.

Starul zilei

Noul receiver de la Sony, STR-DA6400ES dispune de certificarea Digital Living Network Alliance (DLNA) permite redarea muzicii, a fotografiilor digitale si a continutului video stocate pe un PC compatibil sau pe un server media de acasa. Cu functia de server de retea, receiver-ul STR-DA6400ES beneficiaza de avantajul de transmite digital muzica, de la medii analog, precum discuri de vinil, CD-uri sau casete catre dispozitivele digitale.

Modelul permite accesarea directa a serviciului radio prin internet, SHOUTcast sau redare a muzicii in propria casa, fara nevoia utilizarii unui PC. Toate semnalele audio, inclusiv cel radio de pe internet pot fi transmise spre trei camere simultan, in timp ce semnalul video poate fi transmis catre o zona secundara si controlat de o zona GUIĀ  (Graphical User Interface) colaterala.

Receiver-ul pe 7.1 canale dispune de nu mai putin de sase conexiuni HDMI . O conexiune HDMI este plasata in fata, pentru un acces rapid pentru conectarea unor dispozitive precum camere video HD. Conectivitatea HDMI multilaterala este completata de doua iesiri HDMI, compatibile 1080/24P, cu tehnologii x.v.Colour si Deep Colour ale discului Blu-ray.

Seria DH

Seria STR-DH are trei modele noi. Cele trei vor inlocui gama STR-DG existenta: STR-DH500, STR-DH700 si STR-DH800.

Modelul STR-DH500 este un receiver 5.1 cu trei conexiuni HDMI si o iesire switcher. Modelul beneficiaza de tehnologia Digital Cinema Auto Calibration si conectivitate Digital Media Port, care permite redarea muzicii preferate direct de pe dispozitivele audio portabile si din PC, printr-un adaptor separat.

Receiver-ul STR-DH700 pe 7.1 canale dispune de trei conexiuni HDMI si o iesire repeater.Fata de STR-DH500, receiver-ul STR-DH700 beneficiaza de tehnologiile x.v.Colour, Deep Colour si amplificare dubla. Cu amplificarea dubla, treptele de putere separate alimenteaza iesirile pentru frecventele joase si medii/inalte. Modelul vine si cu tehnologia S-AIR.

Cel mai puternic reciver din gama seriei DH este modelul STR-DH800, fare pe langa specificatiile anterioare vine cu patru conexiuni HDMI si o iesire repeater, plus codecuri audio Dolby True HD si decodare audio DTS HD Master Audio.

Disponibilitate

Modelul STR-DA6400ES va fi disponibil incepand cu luna mai. Pretul receiver-ului nu a fost anuntat inca.

Modelele STR-DH500 si STR-DH700 vor fi si ele lansate in luna mai, iar receiver-ul STR-DH800 va fi disponibil incepand cu luna iulie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele