IT & C

#party-shot #wx-1 #tx-1 #camera foto digitala #cyber-shot #sony

Sony lanseaza noi camere foto din familia Cyber-shot

Modelele Cyber-shot TX1 si WX1 sunt usor de utilizat si combina calitatea avansata a imaginii si functiile inteligente de fotografiere .

Ca si in cazul altor camere foto Sony, performanta calitativa a imaginilor este sustinuta de senzorul CMOS Exmor R si procesorul Bionz.

Functii

Modelele Cyber-shot TX1 si WX1 dispun de dispozitivul optional Party-shot . Acesta este un nou concept de fotografiere prezent numai la gama Cyber-shot.

Modul Handheld Twilight, pentru fotografierea cu camera in mana suprapune imaginile dintr-o rafala rapida de sase cadre, cu zgomot de imagine mult mai mic, in lumins slabs. Modul Anti Motion Blur permite capturarea imaginilor cu personaje care se misca repede, in lumina slaba.

In ciuda unor specificatiilor tehnice avansate, modelele TX1 si WX1 usureaza fotografierea, cu rezultate excelente, in orice conditii. Stabilizatorul de imagine Optical SteadyShot mentine claritatea detaliilor imaginilor.

Cyber-shot TX1

Disponibile in cinci culori, noile modele Cyber-shot TX1 sunt modele ultra-compacte. La doar 14,1 mm grosime, modelul TX1 este primul model din seria Cyber-shot T care beneficiaza de un senzor CMOS Exmor R, pentru imagini bune chiar si in lumina scazuta. Modelul TX1 dispune de un ecran tactil generos LCD Clear Photo de 3 inch, cu o noua interfata foarte usor de folosit.


Cyber-shot WX1


Cyber-shot WX1 este noul varf de gama al seriei cu functii avansate Cyber-shot W. Pe langa senzorul CMOS Exmor R si procesorul Bionz, modelul dispune si de obiectiv premium Sony G, astfel superangularul de 24 mm permite cuprinderea unui cadru mai larg.

Modelul are zoom optic de 5x, diafragma foarte luminoasa de pana la f/2,4 care extinde si mai mult posibilitatile de fotografiere.

Accesorii si disponibilitate

Pentru protejarea modelelor Cyber-shot, exista o mare varietate de optiuni, inclusiv o noua husa LCH-TW1, din material dur: policarbonat si elastomer pentru a proteja camera impotriva loviturilor si a zgarieturilor.

Modelele de camere foto digitale compacte Cyber-shot TX1 si WX1 precum si dispozitivul IPT-DS1 Party-shot vor fi disponibile in Romania incepand cu luna septembrie 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele