IT & C

#business #z #seria #vaio #sony

Sony lanseaza in Romania seria VAIO Z

Daca ieri discutam despre Asus si faptul ca acestia lansau doua noi modele de laptopuri de buget, iata ca Sony vine din urma si anunta si el lansarea pe piata din Romania a doua modele de laptop VAIO, seriile Z si FW, nu la fel de "bugetare".

In randurile urmatoare voi "vorbi" despre seria Z, iar din spusele celor de la Sony, acesta serie de distinge prin "performanta si mobilitate" care bineinteles se afla "intr-un echilibru perfect".

La prima vedere

Daca ar fi anumite lucruri care s-ar putea spune despre acest laptop la prima vedere, acelea ar fi urmatoare: design de inalta clasa si functii avansate pentru cunoscatorii din domeniul afacerilor, tehnologie miniaturizata, inclusiv o placa video NVIDIA GeForce 9300M GS GPU si conexiuni wireless care au loc fara restartarea laptopului si ai schimbarea tipului de conexiune intre retelele de tip WWAN (3G) si WLAN (Wi-Fi) mult mai simplu.

Pentru moment tara noastra va primi modelul Z11XN, care sa va lansa oficial in luna august si care va costa nici mai mult, nici mai putin de 7.899 RON cu TVA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele