IT & C

#stereo #sistem audio #panasonic sc-hc3 #premiu #eisa

Sistemul stereo Panasonic SC-HC3 castiga un premiul EISA

European Imaging and Sound Association ( EISA ) a acordat Panasonic premiul European Micro System 2009-2010 pentru sistemul audio stereo compact SC-HC3.

Modelul este capabil sa redea muzica de pe CD-uri, dar si de pe iPod sau alte mini-playere este echipat cu un tuner radio AM/FM, ceas si o linie auxiliara pentru conectarea altor surse audio.

panasonic sc-hc3

In afara conurilor din bambus care intra in componenta boxelor, sistemul este dotat cu Dual Passive Radiator care anuleaza vibratiile nedorite si ajuta la emiterea unui sunet bass pur, cu zgomot redus la minimum.

"Derivat dintr-un brand cu indelungata traditie, Panasonic Technics, acest sistem stereo micro pune in valoare orice masa sau orice raft pe care este asezat. Este subtire, compact, iar designul cu usi culisante este un mod mai elegant de afisare a CD player-ului sau statiei de andocare a iPod-ului. Fiecare boxa este echipata cu o unitate audio activa si doua pasive, obtinandu-se astfel un bass mai puternic", a spus unul din componentii juriului EISA.

Boxe de bambus

Diafragma unitatii pasive este astfel conceputa incat sa se obtina o vibrare liniara, ceea ce face posibila emiterea unui sunet bass robust, in ciuda designului subtire al boxelor.

"Boxele au un con de 65 mm fabricat din bambus. In ciuda dimeniunilor foarte reduse ale sistemului, calitatea sunetului este clara si impresionanta. Echipamentul reda muzica de pe CD-uri, dispune de un tuner radio si de o linie auxiliara care permite conectarea altei surse audio la sistem. In concluzie, sistemul este mic in design, dar mare in ceea ce priveste sunetul", declara juriul EISA pentru justificarea alegerii.

EISA

Premiile EISA vor fi decernate oficial in cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 4 septembrie 2009 la Adlon Kempinski Hotel din Berlin.

Infiintata in 1982 , European Imaging Sound Association (EISA) este o asociatie multimedia care testeaza produse electronice pentru consumatorii casnici. Asociatia are 50 de publicatii specializate in echipamente audio, mobile, video si foto din 20 de tari europene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele