IT & C

#nintendo #apple #ipad

Seful Nintendo nu este impresionat de Apple iPad

CEO-ul Nintendo a declarat recent ca nu a fost deloc surprins sau impresionat in clipa cand cei de la Apple au prezentat oficial noul iPad.

Totodata, acesta a mai declarat ca nu este entuziasmat nici de tehnologia 3D sau cele mai recente update-uri high-definiton aduse jocurilor.

Conferinta in Tokio

In cadrul unei conferinte de presa desfasurata in Tokio, seful Nintendo, Satoru Iwata a decalarat presei ca nu a fost deloc impresionat de noul dispozitiv lansat de Apple, iPad-ul. Acesta a spus ca noul gadget nu este decat "un iPod Touch mai mare".

In cadrul aceluiasi eveniment Iwata a mai declarat ca cei de la Nintando nu lucreaza la un dispozitiv gen DS Lite care sa aiba incorporati senzori de miscare asemenea controller-ului de Wii sau ca Wii-ul va fi upgradat pentru a putea reda imagini high-definition.

"Ma indoiesc ca aceste caracterisitici vor face oamenii sa cumpere noi televizoare sau alte dispozitive", a spus Itawa, dar a confirmat faptul ca in prezent se lucreaza la ceva nou, dar a refuzat sa dea alte detalii.

Itawa: "Gaming-ul in 3D este daunator"

Cat despre tehnologia 3D , seful companiei nipone care a lansat pe piata jocuri ca Super Mario sau consola de joc Wii, a declarat ca tehnologia 3D in industria gaming este daunatoare, deoarece un gamer petrece mai mult de doua sau trei ore in fata consolei de joc spre deosebire de un film vizionat in acelasi format.

Satoru Iwata a mai spus ca va continua strategia pe care a lansat-o anul trecut si care a avut succes, de a prezenta dispozitive de gaming pentru incepatori sau chiar oameni in varsta, iar gadgeturile vor fi lansate atat in Japonia, cat si in Statele Unite ale Americii sau Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele