IT & C

#proces #samsung #apple #telefoane mobile #ipad #despagubiri # tablete

Samsung pretinde ca iPad Mini-ul produs de Apple ii incalca patentele

Samsung a dat in judecata, miercuri, compania americana Apple pe care o acuza de incalcarea patentelor sale in cazul dispozitivelor iPad Mini, celei de-a cincea generatie iPod Touch si celei de-a patra generatie iPad.

Cei de la Samsung sustin ca produsele respective incalca acelasi patent ca si in cazul versiunilor anterioare ale dispozitivelor sale. In plangerea inaintata de Samsung se arata ca "toate produsele Apple cu difuzor inclus si port de iesire audio" incalca patentul respectiv si ca acest lucru trebuie trecut in dosarul unui alt proces intentat gigantului IT american.

In alta ordine de idei, la inceputul lunii noiembrie, cei de la Apple au pierdut procesul cu compania VirnetX Holding. Judecatorii din Texas, Statele Unite au stabilit ca Apple a incalcat unele patente legate de tehnologia de retele virtuale private folosita la functia FaceTime disponibila pe smartphone-urile iPhone, tabletele iPad si laptopurile MacBook. Totodata, Apple va fi obligata sa vireze in conturile VirnetX Holding despagubiri de 368,2 milioane de dolari.

Sursa foto: cnet.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele