IT & C

#samsung #camera foto #megapixeli #cmos #ifa

Samsung lanseaza 5 camere foto digitale

Inaintea de prezentarea a 12 aparat foto digital cu rezolutie high-definition de 720p si stabilizator de imagine dual. Noului aparat foto nu ii lipseste nici ecranul LCD tactil cu rezolutie HVGA de 3 inch si tehnologia Samsung Smart Touch 2.0 incorporata.

NV9 inseamna mobilitate

Acesta este motto-ul aparatului foto digital Samsung NV9. Modelul este ultra compact, vine cu o rezolutie de 10,2 megapixeli, dispune de ecran LCD de 2,7 inch, zoom optic intern de 5x si stabilizator de imagine dual.

In plus NV9, care masoara 95 x 59,9 x 21,3 mm, vine dotat cu player-ul media personal, MP3-player, vizualizator de text si camera foto digitala compacta ultra-subtire, din gama point-and-shoot, cu rezolutie de 10,2 megapixeli, zoom optic de 3x si un ecran LCD de 2,7 inchi cu senzor de lumina, adica ecranul se lumineaza sau se intuneca automat in functie de expunerea la lumina.

Camera foto vine cu tehnologiile proprii ca Face Detection, Self Portrait si Digital Image Stabilization.

S1070 sau cum sa pretuiesti amintirile

S1070 este si ea o camera foto compacta dotata cu senzor de imagine de 10,2 megapixeli si zoom optic de 3x, plus un ecran LCD de 2,7 inchi.

Samsung S1070 suporta si tehnologiile Samsung Face Detection, adica aparatul va detecta automat fata subiectului si ajusteaza auto-focusul si auto-expunerea la lumina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele