IT & C

#samsung galaxy #samsung galaxy S III #smartphone samsung

Samsung Galaxy S III, lansat in sfarsit la Londra. Afla specificatiile oficiale

Samsung Galaxy S III, cel mai nou flagship al companiei sud-coreene, a fost lansat in sfarsit la Londra si ajunge pe pietele din Europa pana la sfarsitul lunii. Afla care sunt specificatiile noului Samsung Galaxy S III.

Dotat cu un procesor quad-core ARM Cortex A9 la 1,9GHz, in cadrul unui chipset Exynos 4212, Samsung Galaxy S III are un ecran Super AMOLED de 4,8 inci, cu rezolutie de 720x1280.

In timp ce partea grafica este asigurata de un chip Mali-400MP si memoria RAM este de 1GB, smartphone-ul Samsung Galaxy S III va rula Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich cu interfata TouchWiz 4.0, potrivit GSMArena.com.

Camera noului smartphone are un senzor de 8MP si poate filma la rezolutie 1080p full HD la 30fps, dar Samsung Galaxy S III are si o camera frontala de 1,9MP. Telefonul Samsung va fi disponibil in doua variante de culoare, alb si albastru "carbon", cu trei optiuni de spatiu de stocare: 16/32/64GB, memorie ce poate fi extinsa prin card microSD.

Samsung Galaxy S III va fi lansat incepand cu 29 mai in Europa, in versiunea cu conectivitate HSPA+, iar versiunea cu 4G LTE urmeaza sa fie lansata in SUA incepand cu luna iunie.


Sursa foto: Wirefresh.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele