IT & C

#eco #romania #tv #led #samsung

Samsung aduce seria de televizoare LED in Romania

Samsung Electronics a lansat pentru consumatorii din Romania noua serie de televizoare LED.

Noua linie led high definition cuprinde seriile 8000, 7000 zi 6000, care ofera o gama larga de televizoare cu diagonale de la 32 inch la 55 inch.

Tehnologia LED

Aceste televizoare de ultima generatie folosesc tehnologia LED ca sursa primara, in loc de lampa fluorescenta cu catod rece (CCFL). Avantajele oferite de televizoarele LED includ un contrast foarte mare, un aspect slim, dar si economii foarte mari de energie.

In plus, o varietate de caracteristici de top permite adaptarea acestor televizoare la cerintele consumatorilor, atunci cand vine vorba de filme, jocuri, show-uri TV si alte aplicatii multimedia.

"Aceste televizoare inspirate de natura si proiectate pentru performanta dezvaluie o noua viziune Samsung capabila sa dezvolte imaginatia consumatorului si sa se adapteze viziunii artistice a fiecaruia dintre noi", a declarat JeongEon Kim, General Manager Samsung Electronics Romania .

TV-uri "eco"


Functionand pe baza tehnologiei LED, televizoarele Samsung LED Seriile 8000, 7000 si 6000 intrunesc toate exigentele Eco Flower,  consumul de energie fiind vizibil micsorat considerabil.

LED-urile nu contin mercur, fapt care le face si mai prietenoase cu mediul, dar si mai sigure in comparatie cu alte tehnologii. Consumul de energie este redus cu pana la 40% in comparatie cel al televizoarelor LCD traditionale de dimensiuni asemanatoare.

De asemenea, televizoarele LED dispun de modulul de economisire a energiei care se ajusteaza in functie de lumina si de calitatea imaginii in timp ce continua sa reproduca imaginile cat se poate de natural.

Imaginile


Fiecare dintre cele trei televizoare LED de la Samsung beneficiaza de un contrast sporit al culorilor, datorita sursei de lumina LED. In compara?ie cu lampile fluorescente cu catod rece, LED-urile reproduc un negru mult mai intens, dezvoltand o senzatie speciala pentru ochi. De asemenea, albul ramane si el luminos.

Modelele vin cu Tehnologia Samsung's Wide Color Enhancer Pro si Ultra Clear Panel care face posibila reproducerea fiecarui detaliu, chiar si in conditiile in care imaginea nu este clara.  Functia "Natural", televizoarele LED combina avantajul luminozitatii ecranelor cu o experienta vizuala asemenatoare celei din cinematografe.

Design

Prin folosirea tehnologiei LED, Samsung a reusit sa dezvolte un design ultra slim pentru toate cele trei serii. Desi are o grosime de numai un inch, optiunile de conectivitate nu sunt afectate.

Pentru a pune in evidenta si mai mult design-ul televizorulu LED, Samsung a creat un sistem de prindere ultra-slim pentru perete. Acesta reduce spatiul dintre televizor si perete pana la 1,5 cm.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele