IT & C

#intel core #kingston hyperx

S-au lansat kit-urile Kingston HyperX de 8 GB

Kingston Technology anuta disponibilitatea kit-urilor Dual Channel Kingston HyperX de 8 GB.

Modelele sunt destinate noilor platforme Intel LGA1156 Core i5 si Core i7 .

Consum de energie redus

Kit-urile DDR3 cu profil XMP sunt disponibile la frecvente de 1600 si 1333 MHz, avand un consum de energie redus, de doar 1,65 volti. Kit-urile Kingston HyperX de 8 GB contribuie la cresterea performantei generale a sistemelor de operare pe 64 de biti, inclusiv cele care ruleaza Windows Vista si cea mai recenta versiune Windows 7.

Integratorii de sisteme si entuziastii care vor utiliza noile kit-uri de memorie vor remarca o crestere a performantei la rularea unor aplicatii ce vizeaza manipularea masinilor virtuale si codarea video, dar si a unor aplicatii de grafica .

Noile kit-uri de 8 GB reprezinta cele mai recente inovatii din gama solutiilor de memorie Kingston destinate platformelor Core i5 si i7. De la sfarsitul lunii august, Kingston a lansat kit-urile de memorie de 4 GB la frecvente de 2133, 2000, 1600 si 1333 MHz.

Intel Core i5 si i7

Modele au avut nume de cod "Lynnfield" si se bazeaza pe microarhitectura Nehalem si sunt concepute pentru consumatorii care au nevoie de performanta de inalt nivel pentru a rula sau crea continut digital, productivitate, jocuri si alte aplicatii solicitante.

Toate procesoarele sunt produse fara plumb si halogeni si sunt dotate cu tehnologia exclusiva Intel Turbo Boost. Procesoarele de varf, Intel Core i7-870 si Intel Core i7-860, suporta si Tehnologia Intel Hyper-Threading .

Noile procesoare Core i7 si i5 sunt primele procesoare Intel care integreaza portul grafic PCI Express 2 16-lane si controller de memorie cu doua canale, permitand ca toate functiile de intrare/iesire si administrare sa fie gestionate de cipsetul Intel P55 Express cu un cip unic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele