IT & C

#samsung #led #full hd #3d

S-a lansat cel mai subtire televizor LED full HD 3D

Seria premium Samsung 3D LED HDTV 9000 s-a lansat si in Romania. Avand o grosime de doar 7,98 mm si doua tunere integrate, televizoarele din seria 9000 sunt cele mai subtiri din lume.

Preturile televizoarelor din seria 3D LED HDTV 9000 variaza in functie de dimensiune, de la 17.799 RON modelele de 40 inch, pana la 26.099 RON modelele de 55 inch.

Samsung led tv 9000 dispune de o rama foarte subtire confectionata din otel inoxidabil . Efectul redat de aceasta rama face ca telefizorul sa para si mai subtire. Totodata, aceasta rama integreaza un tuner, boxe, un picior translucid si un touchpad auto-sliding.

Seria 9000 este insotita de o telecomanda cu ecran tactil color cu diagonala de trei inch, care afiseaza feed-uri live ale unui post TV in timp ce se urmareste alt post, sau ale unui film ce ruleaza de pe Blu-ray sau DVD player .

Procesorul 3D, primul din clasa sa, este optimizat si compatibil cu toate formatele 3D precum formatul side-by-side, formatul top-to-bottom, dar si standardul Blu-ray 3D full resolution. Tehnologia poate fi aplicata si pentru a converti continut 2D in 3D indiferent de sursa: programe TV, jocuri si DVD-uri legale - totul in timp real.

Pentru impartasire de continut multimedia intre dispozitive, functia Allshare permite utilizatorilor sa transfere wireless fotografii, filme si muzica de pe calculatoare, telefoane si camere foto digitale direct pe ecranul televizorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele