IT & C

#lg electronics #eco #green #electronice #campanie #buy-back

Recicleaza ecologic produsele electronice

LG Electronics Romania anunta implicarea sustinuta in programe de reciclare ecologica a deseurilor de produse electronice, pe piata locala. Compania sustine campania "Protejezi mediul si primesti 15% reducere!", desfasurata de Altex Romania si continua colaborarea si cu Domo Romania si Asociatia Ecotic in perioada 8 - 17 aprilie 2009.



Despre campanie

Campania "Protejezi mediul si primesti 15% reducere!" a inceput la data de 19 martie si se desfasoara pana pe 22 aprilie 2009 in magazinele Altex si Media Galaxy din intreaga tara. Modelele de televizoare LG care pot fi achizitionate includ seria de LCD LG3000, LG3050, LG4000 si modelele de plasma LG PG6910 si PG200.

In cadrul programelor de buy-back , consumatorii pot beneficia de o reducere de 15% la achizitia unui televizor LCD sau cu plasma LG, precum si a unui sistem audio -video LG, in schimbul predarii modelelor vechi, indiferent de marca: televizor cu tub catodic, LCD, plasma, monitor sau sistem audio vechi (inclusiv radio, radiocasetofon, magnetofon, casetofon, pick-up, etc).

Programul buy-back desfasurat impreuna cu Domo Romania si Asociatia Ecotic se desfasoara in perioada 8 - 17 aprilie 2009, in magazinele din intreaga tara. Modelele de televizoare LG care pot fi achizitionate includ seria de LCD LG3000, LG6000 si modelele de plasma LG PG100, PG3000 si PG6000. De asemenea, in cadrul programului buy-back Domo sunt incluse si sisteme audio video: modele de Home Cinema HT462DZ, HT903TH precumĀ  si micro-sisteme FA163 si FB163.

Consum redus

Electronicele inteligente asigura un consum redus de energie. Televizoarele utilizeaza o mare parte din energia consumata in locuinta. Inlocuirea modelelor vechi cu noi modele avand la baza tehnologii inovatoare asigura beneficii sporite pentru reducerea consumului de energie si o utilizare eficienta a resurselor.

La inceputul anului, LG a anuntat noul program global Life's Good When it's Green care urmareste dezvoltarea durabila prin produse cu un design ecologic si responsabile fata de mediu, reducerea materialelor cu grad ridicat de risc, reciclarea responsabila a electronicelor si sustinerea problemei schimbarii climatice la nivel global.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele