IT & C

#romania #windows 7 #asus

Portabilele Asus disponibile cu Windows 7 in Romania

Asus a prezentat primele portabile cu Windows 7 disponibile pe piata romaneasca.

Modelele G60, U50v si UL50Vs (cu stocare pe SSD) au fost prezentate demonstrativ in ziua lansarii oficiale a noului sistem de operare.

Modele disponibile

Asus Eee PC 1101HA se numara printre modele disponibile cu sistemul preinstalat Windows 7 Home Premium. Acesta beneficiaza de ecranul HD de 11,4 inch cu rezolutie de 1366 x 768 pixeli, de autonomia de lucru de pana la 11 ore si de sistemul audio SRS Premium Sound True-to-life 5.1.

"Asus urmareste ca utilizatorii produselor sale sa poata proba si exploata cat mai repede posibil facilitatile oferite de Windows 7, precum interfata pentru utilizator, viteza îmbunatatita si modul avansat de utilizare a resurselor. Echipa de cercetare si dezvoltare Asus a tinut ritmul cu evolutia editiilor beta Windows 7 si a fost pregatita sa le permita utilizatorilor de platforme Asus rularea imediata si in cele mai bune conditii a noului sistem de operare Windows 7 RC."
, a declarat Ciprian Donciu, Sales & Marketing Director Asus Romania.

Update online

Site-ul producatorului ofera driverele necesare pentru Windows 7 pentru sistemele si componentele Asus. Placile de baza produse de companie au fost primele din lume care au beneficiat de suportul pentru sistemul de operare Windows 7 Release Candidate (RC).

Prin programul Window 7 Upgrade, utilizatorii care au achizitionat sau urmeaza sa isi cumpere in perioada 26 iunie 2009 – 31 ianuarie 2010 portabile Asus cu sisteme de operare Windows Vista Home Premium , Windows Vista Business sau Windows Vista Ultimate pot beneficia de upgrade-ul la Windows 7 (Home Premium, Professional, respectiv Ultimate).

Clientii vor plati online doar taxele privind expedierea pachetului de upgrade care va contine DVD-ul de actualizare a sistemului de operare la editia Windows 7.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele