IT & C

Plictisiti de Capitala, internautii vor panorame virtuale ale altor orase

Serviciul de panorame virtuale Panoramax extinde proiectul "Bucurestiul panoramic " la nivel national. Astfel, in prima jumatate a acestui an, un numar de cinci orase vor fi prezentate prin imagini la 360 de grade. Pentru selectarea acestora, a fost lansat un sondaj de opinie la adresa www.panoramax. ro/romania. Timp de o luna, fiecare utilizator al Internetului va putea propune, o data pe zi, o lista de cinci orase pe care doreste sa le viziteze virtual , vizitarea imaginilor rezultate urmand sa fie gratuita, iar designerii web vor putea utiliza imaginile fara nici un cost.
"In urma lansarii din noiembrie 2005 a paginii www.panoramax. ro/bucuresti am observat pe server ca foarte multi vizitatori au inlocuit numele capitalei cu orase precum Timisoara, Cluj, Brasov, Craiova si Constanta, in speranta ca vor gasi paginile respective, a explicat Adrian Antohi, director tehnic al AC Software. Acest lucru ne-a facut sa lansam un sondaj pentru a afla care sunt, de fapt, dorintele publicului".
Proiectul are ca scop sprijinirea turismului romanesc si vine ca o continuare a initiativei lansate la sfarsitul anului trecut si concretizate prin lansarea panoramelor virtuale din Brasov, Galati si Ramnicu Valcea. De asemenea, categoria ce infatiseaza Bucurestiul a fost imbogatita cu noi imagini: Opera Romana , Lipscani , Facultatea de Drept si Politehnica Bucuresti .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele