IT & C

#playstation move #se lanseaza in toamna

PlayStation Move se lanseaza in magazine din toamna

playstation move este controller-ul Sony care a fost prezentat oficial de catre compania nipona in cadrul evenimentului E3 care se desfasoara in prezent in Los Angeles.

Astfel, fanii Sony se pot pregati, pentru ca japonezii vor lansa in toamna noul gadget de gaming.

Din septembrie

In cadrul evenimentului E3, cei de la Sony au declarat oficial ca PlayStation Move se va lansa pe plan mondial din luna septembrie 2010. Astfel, in teritoriile Americii de Nord, controller-ul va fi disponibil din data de 19 septembrie 2010.

Europenii sunt cei mai norocosi, acestia primind gadgetul cel mai devreme, adica pe data de 15 septembrie 2010. Japonia se va putea bucura de PlayStation Move abia din data de 21 octombrie 2010.

Cei care au deja o consola PlayStation 3 vor putea cumpara separat controller-ul la pretul de aproximativ 50 USD. Acesta va fi disponibil intr-un set in care utilizatorul va gasi si camera video PlayStation Eye la pretul de 100 USD.

Pachet special

Reprezentantul companiei nipone, Peter Dille, a spus ca Sony va pune la dispozitia fanilor un pachet special care va contine jocul Sports Champions. Oferta speciala consta totusi in consola de joc PS3, plus jocul, amandoua avand un pret de aproape 400 USD, iar PlayStation Move va costa in acest caz doar 30 USD.

Tot Peter Dill a mai declarat ca toate jocurile compatibile cu noul control PlayStation Move vor avea un pret de aproximativ 40 USD, iar odata cu lansarea controller-ului, in luna septembrie, vor fi disponibile in jur de 20 de titluri noi, iar pana la Craciun in jur de 40.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele