IT & C

#sony #slim #playstation 3 #colorware

PlayStation 3 Slim in culori

Colorware va pune la dispozitia gamerilor noua consola playstation3 slim in diferite variante de culori.

Sistmeul original PS3 este disponibil de la 1 septembrie 2009 in America de Nord, Europa si Asia, iar i Romania consola este disponibila tot din luna septembrie la pretul european recomandat de 299 euro.

PS3 in culori

Compania pune la dispozitia doritorilor versiuni de PlayStation3 Slim la pretul de 449 USD sau coloreaza consola proprie pentru pretul de 149 USD. Controllere consolei costa in plus manopera de 149 USD fiind doar unitatii centrale.

Colorware sunt cunoscuti pentru aplicarea de carcase colorate celor mai noi gandgeturi disponibile pe piata. Alaturi de consola PlayStation3, compania a mai prezentat carcase colorate pentru terminale ca iPhone sau o serie de HTC-uri si BlackBerry.

Schimbari in originalul PS3

Prima schimbare a PS3-ului original se refera la designul sau, care acum este mult mai subtire, modelul are o greutatea redusa contribuind la confortul in utilizare. Astfel, a fost modificata arhitectura interna, sursa si chiar mecanismul de racire astfel incat noul model se diferentiaza de primele versiuni Playstation 3 printr-un volum mai mic , un consum redus si un plus de silentiozitate.

Noua consola PS3 ofera in continuare functiile de baza ca filme si jocuri in format high-definition Blu-ray disc sau servicii care pot fi descarcate prin reteaua PlayStation. Totodata, dispozitivul aduce o serie de inovatii, precum o capacitate HDD de 120 GB care permite stocarea unui numar mai mare din jocurile si filmele.

Software nou

Sistemul software a beneficiat de un update la versiunea 3.00 care include optiuni ca, ecranul "What's New " care permite utilizatorilor sa fie conectati la cele mai noi produse din PlayStation Store sau la ultimele jocuri accesate prin XMB (XrossMediaBar).

In plus, consola contine si optiunea Bravia Sync care permite operarea directa a XMB pe consola PS3 folosind doar telecomanda. Alte beneficii oferite sunt modul vertical de pozitionare a consolei sau posibilitatea de upgrade continuu prin conectarea softului PS3 la versiunea 3.00 prin XMB.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele