IT & C

#philips #iphone #ipod #andocare

Philips Fidelio DS9000, noul sistem de andocare pentru iPhone

Indiferent daca doresti un sistem audio pentru living sau doar o boxa compacta care sa se potriveasca in dormitor , exista o solutie prin Philips Fidelio DS9000, noul sistem de pentru iPod si iPhone.

Boxa Philips Fidelio este prima boxa cu un singur buton de control creata de Philips. Modelul vine cu un dispozitiv de andocare cu arc care este integrat in constructia boxei si permite acomodarea rapida a oricarui dispozitiv iPhone sau iPod, fara a mai avea nevoie de adaptoare suplimentare.

Pentru a asigura un nivel de claritate ridicat, designul boxei este bazat pe arhitectura stereo originala cu incinte acustice izolate. Tehnologia Bass Management permite redarea frecventelor joase fara distorsiuni, chiar si la volum ridicat, iar tehnologia de procesare a sunetului PureDigital ofera performante acustice mult mai bune, in comparatie cu tehnologiile conventionale analogice.
 
Modelul este compatibil cu toate modelele de iPod si poate functiona si cu toate generatiile de iPhone datorita tehnologiei de ecranare, care blocheaza orice interferenta cu telefoanele mobile. Pretul estimativ al Philips Fidelio DS9000 este aproape 600 de euro. Produsul va fi disponibil curand in magazinele din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele