IT & C

#plasma #televizor #premiere #eisa #viera #panasonic

Panasonic Viera TX-P42V10E castiga un premiu EISA

Panasonic anunta ca televizorul Viera TX-P42V10E a fost desemnat castigator al categoriei European Plasma TV, in cadrul premiilor EISA 2009-2010.

In prezent, modelul castigator, televizorul cu plasma P42V10 este disponibil si in Romania la magazinele partenere Panasonic.

Alte premii EISA pentru Panasonic

Alaturi de Viera TX-P42V10E, Panasonic a mai primit inca trei premii pentru European Mulitmedia Camera 2009-2010 (LUMIX DMC-GH1 ), European HD Flash Cam 2009-2010 (HDC-TM300) si European Micro System 2009-2010 ( Panasonic SC-HC3 ). Cele patru premii EISA urmeaza performantei inregistrate anul trecut cand Panasonic a obtinut, de asemenea, patru distinctii.

"Prin modelul TX-P42V10E am creat televizorul cu ecran plat de cea mai buna calitate, ce reuneste ultimele tehnologii NeoPDP dar si o serie de functii de retea extrem de "prietenoase" cu utilizatorul"
, spune Fabien Roth, Senior Manager - TV, Panasonic Marketing Europe GmbH.

panasonic viera TX-P42V10E este parte a seriei Viera V10. Modelul TX-P42V10E este echipat cu panou NeoPDP ce ofera un contrast dinamic de 2.000.000:1, o calitate a imaginii la nivelul celei cinematografice, cu rezolutie de 1.080 de linii si Digital Cinema Colour.

Certificare THX

Display-ul certificat THX este echipat, de asemenea, cu Sub-field Drive 600Hz care contribuie la obtinerea unei imagini fara sacadare, functia smooth playback 24P si serviciul Viera CAST. Modelul are un aspect foarte plat, de tip "o singura foaie de sticla".

Panoul ecologic NeoPDP nu contine plumb, consuma mai putina energie electrica decat generatiile anterioare de panouri cu plasma si are o durata de viata de pana la 100.000 de ore. In afara functiei integrate Viera Image Viewer pentru vizualizarea fotografiilor digitale, Panasonic TX-P42V10E poate reda clipuri in format DivX sau AVCHD Lite.

"Excelenta calitate a imaginii, functionalitatea, tehnologia de ultima ora, dar si pretul competitiv au facut din modelul TX-P42V10E cea mai buna alegere la categoria televizoarelor cu plasma. Display-ul ofera o adevarata experienta cinematografica, un contrast excelent si culori foate naturale, obtinute fara niciun efort din partea utilizatorului gratie functiei THX Preset", a declarat un membru al juriului EISA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele