IT & C

#panasonic #obiectiv panasonic #camera foto panasonic

Panasonic lanseaza un nou obiectiv pentru camere foto cu apertura constanta

Panasonic a creat un obiectiv foto care diminueaza avantajul camerelor foto DSLR: Lumix G X Vario 12-35mm este un obiectiv pentru camere foto cu apertura constanta, indiferent de zoom.

Cu o deschidere a diafragmei constanta de f/2.8, Panasonic Lumix G X Vario 12-35mm foloseste tehnologia Micro Four Thirds ce ofera aceeasi calitate promisa de camere foto mult mai mari.

Cel mai nou obiectiv foto Panasonic din seria X, Vario 12-35mm foloseste tehnologiile Nano Surface Coating si lentile UED si UHR pentru a mari semnificativ claritatea pozelor facute de camere foto digitale, potrivit Engadget.com.

Pozele realizate cu noul obiectiv Panasonic cu apertura constanta ofera detalii complexe la o rezolutie excelenta cu contrast puternic, iar daca fotograful foloseste camere foto Lumix G Micro, obiectivul este compatibil si cu functia Contrast AF, pentru autofocus rapid si de mare precizie.


Sursa foto: Slrlounge.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele