IT & C

#nvidia #3d #ces 2010

nVidia in 3D la CES 2010

Standul nVidia gazduieste un intreg ecosistem 3D Vision , inclusiv nVidia 3D vision Surround, singura solutie consumer 3D Multi-Display  care ruleaza pe unitatile de procesare nVidia GeForce.

 "3D" este noul cuvant de ordine in 2010, iar nVidia si-a propus sa fie prima companie care aduce tehnologiile 3D in casele tuturor.

Demonstratii nVidia

Cei de la nVidia au demonstrat tehnologiile 3D Vision pe desktop PC -uri conectate la cele mai noi monitoare LCD 1080p cu tehnologie 120Hz, 3D Vision-Ready produse de Acer, Alienware si altii si notebook-uri 3D-Vision-ready echipate cu panouri de 120Hz cu capacitati 3D.

Totodata, compania a prezentat nvidia 3d vision Surround, prima solutie 3D stereo din lume destinata segmentului consumer, ce permite utilizatorilor saruleze jocuri 3D pe 3 monitoare HD pentru o experienta de gaming asemanatoare cu experienya IMAX.

Premiere nVidia

In premiera mondiala s-a facut o demonstratie cu YouTube 3D, ce ruleaza pe un player special Adobe Flash. Continutul poate fi vizionat 3D cu ochelarii activi nVidia 3D Vision, deci in toate culorile originale.

nVidia pune fanii sa testeze o cabina foto 3D speciala. Acestia isi pot face o poza 3D cu noua camera foto digitala Fujifilm FinePix REAL 3D W1, iar pozele vor putea fi vizualizate online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele