INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

IT & C

Nu ai voie pe messenger?

Prietenii tăi au înlocuit telefonul cu mesageria instant Yahoo Messenger , MSN, Gaim sau altele de acelaşi gen şi “chatuiesc” zi de vară pană-n seară. Din păcate, tu munceşti 24 de ore pe zi, iar calculatorul la care lucrezi nu poate downloada niciunul dintre aceste programe, pentru că nu te lasă administratorul de reţea. Pentru tine, un grup de (tineri) entuziaşti s-a gandit să inventeze Meebo ( //www.meebo.com ), care reuneşte AIM, ICQ, MSN, Yahoo! Messenger , Jabber şi Google Talk într-o singură interfaţă. Instrucţiunile de utilizare vin în peste 40 de limbi, inclusiv romană, persană sau... swahili. Nu te obligă nimeni să downloadezi, totul e să te obişnuieşti cu instrumente mai simpliste. Nu te lauzi cu cine ştie ce emoticons, audibile nici atat – cunoscătorii ştiu de ce -, dar furnicuţele care lucrează pentru site aduc mereu îmbunătăţiri. În plus, nu primeşti spam din cauza lui. În caz că eşti un începător în ale chatului, Wikimeebo nu te lasă să te rătăceşti. O pagină de blog – doar e la modă - te lasă să aberezi în spaţiul virtual, iar pe forum afli tot ce nu ştiai şi ţi-a fost teamă să întrebi despre mesageria instant. Inclusiv dacă se va alătura şi Skype pe Meebo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele