IT & C

#consola #lansare #septembrie #romania #gamescon #slim #playstation 3 #sony

Noul PlayStation3 ajunge in Romania in septembrie

Flamingo International anunta lansarea de catre Sony a noii console PlayStation3 cu un upgrade cu HDD de 120 GB care beneficiaza de o noua versiune software si functii care imbunatatesc experienta PlayStation.

Noul Sistem PS3 va fi disponibil de la 1 septembrie 2009 in America de Nord, Europa si Asia. In magazinele Flamingo si Flanco consola va fi disponibila in premiera in Romania tot din luna septembrie la pretul european recomandat de 299 euro.

Schimbari PS3

Prima schimbare la PS3 se refera la designul sau, care acum este mult mai subtire, modelul are o greutatea redusa contribuind la confortul in utilizare. Astfel, a fost modificata arhitectura interna, sursa si chiar mecanismul de racire astfel incat noul model se diferentiaza de primele versiuni Playstation 3 printr-un volum mai mic , un consum redus si un plus de silentiozitate.

Noua consola PS3 ofera in continuare functiile de baza apreciate de amatorii PlayStation, filme si jocuri in format high-definition Blu-ray disc sau servicii care pot fi descarcate prin reteaua PlayStation. Totodata, dispozitivul aduce o serie de inovatii, precum o capacitate HDD de 120 GB care permite stocarea unui numar mai mare din jocurile si filmele.

Software nou

Apoi, noul sistem software a beneficiat de un update la versiunea 3.00 care include optiuni ca, ecranul "What's New " care permite utilizatorilor sa fie conectati la cele mai noi produse din PlayStation Store sau la ultimele jocuri accesate prin XMB (XrossMediaBar).

In plus, consola contine si optiunea Bravia Sync care permite operarea directa a XMB pe consola PS3 folosind doar telecomanda. Alte beneficii oferite sunt modul vertical de pozitionare a consolei sau posibilitatea de upgrade continuu prin conectarea softului PS3 la versiunea 3.00 prin XMB.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele