IT & C

Noul PlayStation debuteaza in mai anul viitor

Iubitorii de jocuri vor putea afla mai multe despre noua generatie de PlayStation in mai anul viitor, a afirmat Sony.
Gigantul producator de electronice planuieste sa prezinte noua consola la targul anual de jocuri video E3 din Los Angeles. Dar dierctorul executiv al Sony Computer Entertainment, Ken Kutaragi nu a precizat inca cand vor incepe vanzarile dispozitivelor.
Rivalii Microsoft si Nintendo lucreaza, de asemenea, la noi console care vor fi prezentate la acelasi evenimet din Los Angeles.
PlayStation-ul este consola de jocuri cea mai bine vanduta pe plan mondial.

PlayStation 2 (PS2) s-a vandut in peste 70 de milioane de exemplare pana in martie, anul acesta, inregistrand un avans important fata de Xbox al Microsoft si GameCube de la Nintendo.

Succesul PS2 s-a datorat faptului ca a fost oferit spre vanzare cu un an inaintea rivalilor, dand companiei Sony un avans ce nu a putut fi redus de rivalii sai.
Acestia doresc sa previna un scenariu asemanator, si se grabesc sa fie primii care lanseaza noua generatie de console.
Doar Sony a oferit pana acum indicatii clare in legatura cu prezentarea noului dispozitiv.

"Circula zvonuri despre probleme in dezvoltare, dar dorim sa prezentam o varianta care functioneaza la E3" a afirmat Kutaragi, insa nu a precizat data lansarii consolei. Dar PS2 a fost oferit spre vanzare la un an dupa prezentare.
Nintendo a indicat ca spera sa prezinte noul dispozitiv cu numele de Revolution tot la E3 din anul viitor.
Este de asteptat ca si Microsoft sa urmeze exemplul rivalilor sai, cu succesorul Xbox, pentru a nu ramane in urma.Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele