IT & C

#lansare antract #nokia #telefon Symbian

Nokia pregateste lansarea ultimului telefon cu Symbian

Parteneriatul Nokia cu Microsoft ar putea grabi renuntarea la sistemul de operare Symbian . Nokia ar pregati deja ultimul telefon cu Symbian, un succesor al lui Nokia N8 .

Nokia a anuntat anul trecut ca spera sa mai vanda 150 milioane de telefoane cu Symbian inainte de adoptarea completa a sistemului Microsoft Windows Phone, dar planurile companiei finlandeze s-au schimbat.

Scaderea vanzarilor telefoanelor cu Symbian a dus la o decizie noua: succesorul lui Nokia N8 ar putea fi ultimul telefon cu Symbian, potrivit TheRegister.co.uk.

Nokia pregateste un alt telefon din seria N, cu Symbian, care va prelua multe dintre atuurile lui Nokia N8. Lansat in 2010, telefonul a impresionat prin camera foto de 12 MP cu lentila Carl Zeiss.

Compania a renuntat in 2011 la 3000 de dezvoltatori Symbian, preluati de Accenture , firma care s-a angajat sa ofere suport tehnic utilizatorilor de Symbian pana in 2016.



Sursa foto: Nokia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele