IT & C

Nokia are trei telefoane noi

Nokia " title=" nokia " title="nokia">nokia ">Nokia a prezentat trei noi telefoane mobile, imbogatindu-si astfel portofoliul de terminale din segmentul de mijloc, cu functii bogate pentru servicii de voce.
Atractia principala a acestei prezentari este telefonul cu camera incorporata Nokia 6230i, care adauga o camera megapixel si functionalitatea push to talk popularului terminal Nokia 6230. Se asteapta ca telefoanele Nokia 6230i si Nokia 6021 sa inceapa a fi livrate in cel de-al doilea trimestru, iar Nokia 6030 in trimestrul al treilea al anului 2005.

"Nokia 6230i este succesorul unuia dintre cele mai populare telefoane cu camera integrata pe care Nokia le-a scos pe piata. Prin intermediul telefonului Nokia 6230i, compania noastra ofera un set mai bogat de functii incorporate aceluiasi design clasic. Am reusit sa perfectionam un telefon excelent." spune Aage Snorgaard, Vice President, Mobile Phones, Nokia.

Ecranul de inalta rezolutie (208 x 208 pixeli) al terminalului Nokia 6230i reprezinta suportul ideal pentru continut multimedia complex. Acesta afiseaza fotografii pline de culoare surprinse cu ajutorul camerei incorporate de 1,3 megapixeli, ce are si un zoom digital 3x.

Functia de inregistrare video de care beneficiaza Nokia 6230i permite utilizatorilor sa inregistreze clipuri video cu durata de pana la o ora, datorita capacitatii de stocare a cartelei de memorie multimedia (MMC) inclusa in pachetul de vanzare.

Noul telefon Nokia 6021 este echipat cu o gama de tehnologii de ultima ora care raspund atat nevoilor personale, cat si celor pentru afaceri. Fiind un telefon cu functii pentru afaceri accesibil, Nokia 6021 imbunatateste functiile de conectivitate si sincronizare prin tehnologia Bluetooth.

Utilizatorii se vor bucura de multitudinea functiilor adaugate acestui terminal, inclusiv de tehnologia push to talk si de apelarea vocala. Telefonul mobil in banda tripla Nokia 6021 va fi disponibil la un pret estimativ de 200 EUR, excluzand taxele si subventiile.

Nokia 6030 ofera utilizatorilor tot ce au nevoie pentru a pastra contactul cu lumea - la un pret foarte atractiv. Etaland un design clasic, Nokia 6030 raspunde principalelor nevoi de comunicare ale utilizatorilor. Se estimeaza ca acesta va fi disponibil la un pret de 150 EUR bucata, excluzand taxele si subventiile.

Ecranul color afiseaza mesajele multimedia continand imagini de la prieteni sau familie. Avand functii pentru alarma si calendar, telefonul Nokia 6030 ofera siguranta ca datele importante nu vor fi uitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele