IT & C

#imac #productie #noile iMac #probleme de productie

Noile iMac intampina probleme de productie

Noua serie de computere iMac ar putea ajunge la cumparatori abia in 2013. Apple intampina probleme de productie, care pot duce la amanarea lansarii computerelor asteptate pana la sfarsitul anului.

In momentul de fata, pe site-ul Apple, noul iMac de 21,5 inci este programat pentru livrare pana la sfarsitul lunii, iar cel de 27 inci este asteptat in luna decembrie.

Noua metoda de productie iMac, ce a permis crearea unui ecran mult mai subtire, a cauzat insa si probleme la fabricile din China, potrivit Electronista.com.

Seful Apple, Tim Cook, a confirmat problemele, dar nu a dat niciun detaliu pana acum despre o posibila intarziere in livrarea noilor iMac.

Ca si in cazul iPhone 5 si iPad mini, cererea pentru noile iMac ar putea depasi capacitatea de productie, situatie care afecteaza profiturile pe care Apple le-ar fi obtinut din vanzari in perioada sarbatorilor de iarna.

Sursa foto: Osxdaily.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele