IT & C

#nintendo ds #dsi #consola

Nintendo DSi LL sau XL, consola de joc pentru cei in varsta

O lansare inedita in lumea jocurilor, Nintendo prezinta oficial noua consola de joc DS destinata utilizatorilor in varsta.

Denumita oficial DSi LL/XL, noul model este dedicat persoanele cu o varsta de 45 de ani in sus.

Specificatii tehnice

Asemenea altor dispozitive pentru cei batrani, modelul are un ecran mult mai mare, in cazul DSi LL/XL, de 4,2 inch, versiunea originala a consolei DSi avand un display de 3,2 inch. Totodata, consola de joc Nintendo vine cu o serie de mini-jocuri de inteligenta preinstalate.

Pe langa capabilitatile de consola de joc, potentialii utilizatori al Nintendo DSi LL/XL au parte si de functii e-book sau de caiet de notite, ecranul din dotarea dispozitivului fiind tactil, iar modelul vine cu un stylus la pachet.

Concurenta

Se pare ca noul gadget Nintendo a fost scos pe piata datorita rivalitatii pe care compania o resimte din parte Microsoft si Sony, japonezii incercand sa atraga o noua serie de utilizatori in tabara lor.

Din pacate reprezentantii companiei producatoare nu au dat publicitatii pretul de achizitie a noii console de joc. Totodata, in prezent nu se stie daca Nintendo DSi LL/XL va fi disponibil si pe piata din Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele