IT & C

#intel atom #netbook #memorie #hyperx #kingston

Netbook-uri mai bune cu memoriile Kingston HyperX

Kingston Technology anunta disponibilitatea memoriilor de inalta performanta Kingston HyperX SO-DIMM 2GB, destinate  netbook -urilor ce folosesc procesoarele Intel Atom.

Noile module de memorii Kingston HyperX SO-DIMM cresc performanta sistemului gratie cipurilor de memorie cu latente foarte mici.

Instalare simpla


Netbook-ul recunoaste automat noile module HyperX instalate, citind si interpretand corect valorile foarte mici ale latentelor memoriilor, setate implicit in SPD. Astfel se imbunatateste performanta si viteza sistemului.

"Memoriile performante sunt alegerea perfecta pentru detinatorii de netbook-uri care nu ezita sa-si schimbe memoriile ce vin in dotarea standard, cu module de mare viteza si capacitate crescuta", a declarat reprezentantul Kingston Technology.

Compatibilitate si disponibilitate

Memoria  HyperX SO-DIMM de 2 GB este perfecta pentru netbook-uri cum ar fi Asus Eee, Acer Aspire One, MSI Wind si gama de UMPC-uri de la Gigabyte, care suporta un bus de 533 MHz. Memoriile Kingston HyperX beneficiaza de garantie lifetime. KHX4200S2LL/2G are un pret de vanzare estimativ de 125 RON cu TVA inclus.

"Netbook-urile sunt notebook-uri reduse, simplificate, care au fost proiectate pentru a oferi accesibilate, eficienta energetica , dimensiuni reduse, bucurandu-se de o popularitate din ce in ce mai mare, datorita si raportului imbatabil pret performanta. Insa versiunile stardard ale acestor mici dispozitive au in dotare o cantitate foarte mica de memorie", a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative Kingston pentru Bulgaria, Moldova si Romania .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele