IT & C

Ness se extinde in Europa de Est

Ness Technologies, furnizor global de servicii si solutii IT, a anuntat ieri semnarea acordului final de preluare a Radix Company, leader pe piata serviciilor si solutiilor IT din Romania.
Pretul achizitiei este de 4 milioane de euro in cash. Daca Radix va atinge anumite performante in urmatorii doi ani, Ness va plati o suma aditionala de pana la 3 milioane de euro. Pe anul 2004, Radix a generat un venit de peste 12 milioane dolari americani. In momentul finalizarii achizitiei, Radix isi va schimba numele in Ness Romania si va opera ca filiala a Ness Olanda, numita Ness Technologies BV. Gabriel Mardarasevici, presedintele si director general Radix Company, va deveni director general al Ness Romania. Continuitate Si consolidare. "Activand in continuare ca Ness Romania, ne vom afla in postura unica de a livra mai multa valoare adaugata clientilor nostri si de a ne consolida abilitatea de a lucra cu parteneri globali, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, Gabriel Mardarasevici, presedintele Radix Company. "Aflata in permanenta expansiune, piata IT din Romania va necesita solutii si servicii robuste si de calitate, iar Ness este in masura sa raspunda adecvat acestor solicitari. Avand peste 5.000 de angajati, Ness isi desfasoara activitatea in peste 14 tari din America de Nord, Europa si Asia. Clientii de referinta ai Radix includ mari corporatii cum ar fi: Electrica, Hidrolelectrica, Mobifon, Coca-Cola, IBM, CFR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele