IT & C

Multifunctionalul cu jet de cerneala

In aceasta toamna, HP a lansat unul dintre cele mai complete multifunctionale cu jet de cerneala, solutie destinata atit utilizatorilor casnici care doresc functii multiple de imprimare, copiere, scanare sau prelucrare de fotografii, cit si birourilor mici si mijlocii: HP Photosmart 2610 All-in-One . Chiar daca doriti sa imprimati, sa scanati sau sa copiati un document, multifunctionalul promite o viteza de pina la 30 ppm pentru documentele alb-negru si de pina la 20 ppm pentru cele color, fara rabat de la calitate. In cazul scanarii (rezolutia oferita de aparat este de 2400x4800 dpi optic, 48 biti color) de documente tiparite, prin aplicatia de recunoastere automata a caracterelor cu suport de limba romana, copiile imprimate ale documentelor pot deveni fisiere editabile stocate in calculatorul personal. Modulul de fax integrat ofera capabilitati extinse de transmitere si receptie de fax (chiar si color) fara a porni PC-ul.
Nu in ultimul rind, Photosmart 2610 All-in-One dispune de cinci cititoare de carduri - care suporta toate tipurile de carduri de memorie existente pe piata - si de un ecran LCD color de dimensiuni generoase (6,4 cm diagonala). Acestea permit accesarea pozelor, prelucrarea si imprimarea lor fara a avea nevoie de computer. In cazul imprimarii directe a pozelor, puteti opta pentru dimensiuni de la cunoscutele 9x13 sau 10x15 cm (imprimare in 27 de secunde), pina la un format A4 complet, fara margine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele