IT & C

#mozilla firefox #firefox 11 #versiune noua mozilla #google chrome #mozilla

Mozilla a lansat noua versiune Firefox 11

Mozilla a lansat Firefox 11 , a doua versiune a popularului browser web din acest an. Firefox 11 soseste la mai putin de un dupa Firefox 4 , timp in care Mozilla a imbunatatit treptat browser-ul cu numeroase versiuni.

Pentru a recupera avansul Google Chrome , Firefox 11 permite utilizatorilor sa-si importe cu usurinta setarile din Chrome in noul browser Mozilla.

Cea mai importanta schimbare este insa faptul ca add-on-urile se sincronizeaza automat in aceasta versiune a browser-ului Mozilla, potrivit Geek.com.

O modificare pe care o vor descoperi rapid cei mai multi utilizatori este faptul ca pozele deschise intr-o pagina separata nu mai apar in stanga sus pe un fond alb. In Firefox 11, pozele sunt centrate in mijlocul ferestrei browser-ului, pe un fod gri inchis.

Mozilla
a inceput update-ul automat, insa daca vrei sa incerci chiar acum noua versiune Firefox 11, intra in meniul Help, About Firefox si alege optiunea "Check for updates".

Sursa foto: blogcdn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele