IT & C

Miss Tirgu-Mures 2003 transmis in direct pe Internet

Miercuri seara , pe scena Teatrului de Vara din Tirgu Mures , cele Mai frumoase fete ale orasului Tirgu-Mures s-au intrecut pentru titlul de Miss tirgu mures 2003.

Spectacolul concurs, organizat de Primaria Municipiului Tirgu-Mures in cadrul Zilelor Tirgumuresene editia a VII-a, la care au asistat peste 6.000 de locuitori ai orasului a fost transmis pe Internet pe situl www.mures.ro. Transmisia in direct care a durat 3 ore si 30 de minute a fost realizata de RDS Mures in colaborare cu TVS. Evenimentul a fost urmarit prin Internet de peste 300 de vizitatori din lumea intreaga. Media de vizitatori on-line concomitent a fost de 20, printre care putem enumera IP-uri din Romania, Germania, SUA, Canada, Israel si Ungaria.



"Transmisiile in direct pe Internet au devenit un lucru obisnuit, chiar necesar pentru un portal local cum este si www.mures.ro. Avand in portofoliu deja cateva transmisii directe, putem declara ca avem deja experienta in acest domeniu. Gratie RDS si TVS am putut fi alaturi de organizatori in a-i sprijini prin promovarea on-line." - a declarat Kinga-Laura Ambrus, director marketing GraFX, proprietar www.mures.ro




"Acum doi ani cand am facut prima transmisie LIVE in judetul Mures, lumea a considerat-o ca pe un moft si o pierdere de vreme si de resurse. Intre timp piata de transmisii de date si Internet s-a maturizat si utilizatorii au inteles ca banalul acces Internet nu le mai staisface nevoile. Dovada sunt cele peste 10 transmisii LIVE pe care le-am realizat in 2002 si 2003, fiind solicitati din cele mai diverse domenii: teatru, medicina, licee, primarie, radio." Dragos Pahontu, responsabil vanzari RDS Mures.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele