IT & C

Microsoft lanseaza cea mai mare campanie publicitara

Microsoft a decis sa lanseze una dintre cele mai mari si mai costisitoare campanii publicitare pe care le-a facut vreodata. Scopul este de a revitaliza interesul consumatorilor pentru sistemul de operare Windows , fara ca firma sa lanseze pe piata un nou produs.
Campania se anunta una agresiva, prin intermediul televiziunii, presei scrise si Internet si va avea in centru Windows XP , ultima versiune a sistemului de operare, scoasa de Microsoft acum patru ani, urmarind familiarizarea consumatorilor cu functiile incluse de program, cum ar fi posibilitatea de a compune muzica, despre care multi utilizatori de Windows nici nu stiu ca exista.

Reprezentantii companiei nu a spus cati bani sunt dispusi sa cheltuiasca, dar se stie ca la lansarea Windows XP s-au cheltuit cu publicitatea circa 200 milioane de dolari. Microsoft a anuntat lansarea unei noi versiuni de Windows, care se va chema Longhorn, in 2006.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele