IT & C

#apple #ipad #Microsoft Surface #tableta Microsoft

Microsoft: Ecranul Surface RT este mai bun decat cel Apple iPad

Microsoft sustine ca ecranul noilor tablete Surface este mai bun decat cel al iPad cu Retina Display. Compania sustine ca rezolutia nu este cel mai important element pentru calitatea unui ecran.

In timp ce noul iPad are o rezolutie de 2048x1536 pe ecranul de 9,7 inci, tabletele Microsoft Surface au o rezolutie de numai 1366x768 pe ecranul de 10,6 inci.

Microsoft sustine ca rezolutie ecranului nu este cel mai important element. Inginerii companiei au testat ecranul in conditii de luminozitate ridicata si cred ca imaginea este mai clara pe Microsoft Surface decat pe iPad.

Tehnologiile implementate de Microsoft pentru ecranul noilor tablete, asigura o reflectie a luminii de 5,5-6,2%, in timp ce iPad reflecta 9,9% din lumina indreptata spre ecran. Astfel, in aceleasi conditii de luminozitate, textul este mai clar si imaginile sunt mai detaliate pe Microsoft Surface decat pe iPad.

Tabletele Microsoft vor fi lansate in 26 octombrie, dupa care vor fi disponibile teste similare ale unor surse independente, pentru a stabili daca declaratiile Microsoft despre Surface sunt complet adevarate.

Sursa foto: PCauthority.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele