IT & C

#lansare #telecomanda universala #harmony 900 #logitech

Logitech prezinta o noua telecomanda universala

Logitech prezinta telecomanda logitech harmony 900, care vine cu tehnologia RF reconceputa, ecran color full-touch si o configuratie intuitiva a tastelor.

Modelul este o telecomanda reincarcabila si usureaza controlul atunci cand doreste sa vizioneze filme, sa asculte muzica, sau sa lanseze jocuri pe consola.

Sistem RF

Sistemul RF (frecevente radio) reconceput al telecomenzii Harmony 900 ofera posibilitatea de a controla (la o distanta maxima de 30 de metri) un compartiment plin de dispozitive , fara problemele remarcate la sistemele RF.

Telecomanda vine cu un "prelungitor" (extender) IR inclus si unul sau doua mini extendere pe rafturile comodei aproape de dispozitivele pe care doresti sa le folosesti. Spre deosebire de alte telecomenzi RF, nu este nevoie de alaturarea emitatorilor la dispozitive.

Pentru controlul gadgeturilor se foloseste ecranul color sensibil la atingere pentru a alege dispozitivele cu RF. Odata ce instalarea s-a incheiat, se pot inchide chiar usile comodei ce mascheaza echipamentul audio-video, iar telecomanda va fi in stare sa detecteze dispozitivele.

Instalare online asistata


Instalarea online realizabila prin site-ul Logitech activeaza telecomanda Harmony 900. Instalarea se face printr-un sistem intuitiv care ghideaza utilizatorul.

Se vor introduce marca si modelul dispozitivelor, ca apoi software-ul Harmony sa programeze telecomanda cu cele mai potrivite coduri IR din baza de date Logitech care cuprinde mai mult de 225.000 de dispozitive de la mai mult de 5.000 de producatori .

Codurile de dispozitive se adauga la lista in fiecare zi, asa ca la achizitionarea si instalarea a noi dispozitive, acestea vor fi si ele adaugate fara probleme.

Disponibilitate

Telecomanda universal Harmony 900 va fi disponibila in Europa din luna septembrie la un pret de 399,99 euro. Pachetul contine un suport de incarcare, baterie reincarcabila, cablu de alimentare, un extender IR si inca doua prelungitoare mici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele