IT & C

#business #laser #r400 #r800 #presenter #logitech

Logitech lanseaza noi presentere wireless

Logitech a lansat doua dispozitive de prezentare, Logitech Professional Presenter R800 si Logitech Wireless Presenter R400 .

Noile presentere Logitech vin dotate cu laser pointing, conexiune wireless si taste de control, sensibile la atingere, pentru slideshow-uri.

Logitech Professional Presenter R800

Modelul Logitech Professional Presenter R800 dispune de un timer usor de setat, ce emite alerte silentioase cu vibratii. Timer-ul, afisat pe micul ecran LCD, este indeajuns de vizibil incat sa fie necesara doar o privire pentru a-l consulta.

Dispozitivul atentioneaza prin vibratii cand au mai ramas cinci, doua sau zero minute pana la finalul prezentarii. Odata ce timer-ul a atins limita, incepe sa cronometreze invers pana la 60 de minute astfel incat la final utilizatorul sa isi dea seama cu cat ai depasit timpul alocat.
 
Presenter-ul functioneaza si la o distanta de 30 de metri. Totodata, un indicator de receptie de pe ecran va avertiza cand persoane se indeparteaza prea mult. Modelul vine cu un pointer laser de culoare verde.

Logitech Wireless Presenter R400

Logitech Wireless Presenter R400 dispune de un pointer laser rosu care se distinge pe toate suprafetele. Un indicator arata daca dispozitivul mai are energie pana la finalul prezentarii, iar utilizatorul se poate misca intr-un perimetru de 15 metri.

Ambele presentere au un design conturat care se asaza bine in mana , asa incat va fi confortabil pe toata perioada prezentarii. Totodata, ambele presentere sunt de tipul plug-and-play, nefiind necesar un software aditional.

Disponibilitate


Logitech Professional Presenter R800 va fi disponibil in Europa incepand din septembrie la un pret de 79 de euro. Logitech Wireless Presenter R400 va ajunge pe piata in septembrie la un pret de 49 de euro. Ambele produse vor fi disponibile prin canalele Logitech for Business.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele