IT & C

#logitech g13 #gameboard #tablu de joc #tastatura auxiliara #world of warcraft #wow #lord of the rings online: shadows of angmar #call of duty 4: modern warfare

Logitech lanseaza gameboard-ul G13 in Romania

Logitech anunta lansare in romania a tabloului de joc Logitech G13 .

Aceasta este o tastatura de gaming hibrida, conceputa sa completeze tastatura si mouse-ul Logitech din dotarea utilizatorului.

Pentru confortul gamer-ului


Modelul are o forma ergonomica si functionalitate ridicata. Ofera confort sporit, design-ul conturat iconic completeaza forma naturala a mainii jucatorului si a degetelor, in timp ce tastele netede si concave fac mult mai usoara localizarea tastelor prin apasare.

Cu cele trei moduri de joc, 25 de taste programabile si un stick analog programabil, gameboard -ul G13 ofera pana la 87 modalitati de control a jocului (instalarea software-ului este necesara).

Utilizatorul isi poate seta butoane de profil personalizabile pentru fiecare dintre titlurile tale preferate. De asemenea, se pot crea macro-uri din mers fara a fi nevoie sa se puna pauza jocului.

In lumina

G13 vine cu taste iluminate ce ajuta localizarea rapida a tastei corecte in conditii de iluminare scazuta. Se pot selecta din sute de culori de iluminare disponibile, adica gameboard-ul este personalizabil.

O solutie la indemana pentru gamerul ce utilizeaza laptopul, gameboardul G13 include memorie integrata, permitandu-i gamer-ului sa programeze pana la cinci profile ready-to-play.

G13 ofera de asemena setari pre-configurate pentru multe jocuri populare, incluzad World of Warcraft: Burning Crusade, Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar , call of duty 4: modern warfare si multe altele. Gameboard-ul Logitech G13 este disponibil la un pret recomandat de 79,99 de euro, aproximativ 300 RON. Modelul este compatibil atat cu sistemele Microsoft PC, cat si cu cele Mac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele