IT & C

#logitech #toba #chitara #wireless #consola #playstation

Logitech a lansat chitara si bateria wireless pentru PS3

Logitech  a lansat chitara si bateria wireless pentru platforma PlayStation3. Licentiata de Activision Publishing, Inc, bateria wireless dispune de fete de toba premium. Chitara are griful din lemn de trandafir si freturi din metal.

"Am conceput toba si chitara pentru aceasta experienta unica. Realizate pentru PlayStation3, noile controllere wireless de toba si chitara isi ofera experienta muzicala la care ai visat de mic", a declarat Ruben Mookejee, director de marketing de produs pentru gaming la Logitech.

Wireless Guitar Controller

Controller-ul wireless de chitara Logitech pentru PS3 e fabricat din materiale autentice, gat de lemn, grif din lemn de trandafir si freturi de metal.

Chitara este construita pe baza modelului preferat de catre cei mai mari chitaristi rock din lume. Pentru reducerea zgomotului tastelor, Logitech a folosit tehnologia rubber dome, acelasi material folosit la recunoscutele tastaturi Logitech.

Te poti misca in voie purtat de muzica, putandu-te deplasa cu controllerul Logitech Wireless Guitar pana la 9 metri de consola. Noul controller wireless de chitara va fi disponibil in culoarea negra, completat de un pickguard negru lucios.

Bateria wireless

Controller-ul wireless de toba Logitech dispune de trei fete ajustabile si doua paduri pentru cinele. Fiecare componenta poate fi plasata astfel incat sa se potriveasca stilului utilizatorului, ajutandu-l sa cante rapid si bine. Noul controller de tobe dispune de fete.

Logitech nu a replicat doar tipicele fete de tobe. Controller-ul wireless are un design special pentru margini care ajuta la punctarea decisiva, evitand lovirea accidentala a marginilor. Pedalele ajustabile au o suprafata de otel inoxidabil.

Cu cele doua baterii AA, cu autonomie de 50 de ore, controller-ul wireless de tobe asigura energia cu care un utilizator poate duce un concert virtual la capat, plus câteva bis-uri.

Disponibilitate

Controller-ul wireless de toba Logitech pentru platformele PS3 si PS2 va fi disponibil in Europa incepand cu luna august la un pret de 199 euro.

Controller-ul wireless de chitara pentru platformele PS3 si PS2 va fi disponibil in Europa din luna septembrie la pretul de 199 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele