IT & C

#lcd #televizor #sl9 #sl90 #lg

LG SL90 si SL95, noi serii de televizoare

LG Electronics anunta lansarea a noi serii de televizoare, SL90 si SL95, destinate momentan pietei coreene.

Noile televizoare vin dotate cu tehnologiei backlight LED si dispun de conectivitate wireless.

Tehnologii incorporate


Noul televizor LG SL90 si SL95 incorporeaza tehnologia backlight LED care asigura un contrast dinamic de 3.000.000:1. Ecranul poate reda rezolutie Full HD de 1080p este anti-reflexie si dispune de o interfata de utilizator in 3D.

Modelele SL90 si SL95 au o constructie mai aparte acest lucru datorandu-se materialului din care este televizorul fabricat, lemn. In plus modelele au o grosime de doar 29,3 mm, fata de modelele anterioare care masurau 50 mm.

Noul LG SL90 si SL95 exceleaza si din punctul de vedere al consumului de energie, acesta fiind redus cu pana la 70% fata de televizoarele LCD obisnuite datorita tehnologiei LG EYEQ. Ambele modele vin cu o telecomanda cu senzori care poate controla aparatul prin gesturi, asemenea unui controller Nintendo Wii.

Conectivitate ridicata

Televizorul se remarca si prin capacitatea de conexiune wireless pentru transferul de continut digital variat. Prin Bluetooth, pot fi descarcate fisiere de muzica, filme si fotografii de pe telefoanele mobile compatibile direct pe ecranul televizorului, fara a folosi cabluri aditionale.

Mai mult, pot fi conectate prin Bluetooth si casti wireless. Modelele vin cu port USB 2.0 care este ascuns in partea din spate a televizoarelor si permite transferul de continut digital ca fisiere JPEG, MP3, MPEG4 si DivX.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele