IT & C

#dolby true hd #lg bd370 #blu-ray player

LG lanseaza un nou player Blu-ray

LG Electronics lanseaza pe piata din Romania noul player Blu-ray BD370. Cu ajutorul acestuia, consumatorii pot transfera informatii de pe internet direct pe televizor.

Modelul LG BD370 suporta interactivitate BD Live (BD-ROM Profil 2.0), ceea ce permite  utilizatorilor sa se conecteze la internet si sa beneficieze de servicii de streaming pentru filme, subtitrari, diverse teste sau jocuri interactive multiplayer.

Frumos si destept


Datorita disponibilitatii internetulului de mare viteza, utilizatorii pot accesa o gama mare de videoclipuri de pe YouTube. Prin aceste servicii de internet noul player Blue Ray ofera un beneficiu in plus pentru consumatori.

LG BD370 reda imagini la 1080p, a caror gama de culori intense este garantata de tehnologia HDMI 1.3. Astfel, detaliile vor fi mai precise si culorile vor fi mai bine evidentiate, fara a mai exista imagini neclare.

Modelul are un design elegant. Lumina panoului central de comanda isi schimba culoarea pentru a indica formatul care ruleaza in momentul respectiv; lumina specifica pentru BD live este albastra, transformandu-se in portocaliu pentru DVD-uri si violet pentru CD-uri,

Tehnologiile incorporate

Tehnologiile Dolby True HD si DTS-HD ofera o calitate audio de exceptie. Sunetul clar este identic cu originalul secventa dupa secventa. Modelul BD370 permite rularea diverselor formate, de pe diferite suporturi media. Formatele compatibile includ fisiere MPEG4, JPEG, MP3, respectiv WMA. De asemenea, noul model suporta  formatele MKV, MP4 si AVI.

Modul Express Reaction face ca setarile dureaza doar 18 secunde, consumul de curent fiind sub 1 watt. Mai mult decat atat, este posibila introducerea unui disc imediat dupa pornirea aparatului. Tot acest mod, permite inserarea simultana a titlurilor, in timp ce sunt reglate setarile.

Conexiunea LG SIMPLINK ofera posibilitatea de a controla toate functiile unui sistem compatibil de tipul home theater , prin intermediul unei singure telecomenzi. Cand nu este in functiune, LG BD370 intraa in modul stand-by, al carui consum este sub 1 watt.

Disponibilitate

Noul Blu-ray LG va fi disponibil pe piata locala incepand cu luna aprilie in reteaua de magazine Altex, la un pret recomandat de 999 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele