IT & C

#notebook #i7 #i5 #intel core i3 #asus

Laptopurile Asus integreaza noile procesoare Intel Core

Asus a integrat cele mai noi procesoare Intel Core in cadrul seriilor de portabile N, K si U Bamboo .

Acestea sunt destinate operarii mobile si divertismentului multimedia.

Asus, seria N

Noua serie Asus N integreaza conectivitatea USB 3.0, oferind un transfer de date de pana la de 10 ori mai rapid, comparativ cu USB 2.0. De asemenea, modelele sunt echipate cu tehnologia SonicMaster pentru obrinerea celei mai frumoase experiente audio, iar Video Magic imbunatateste rezolutia materialelor de pe DVD-uri pana la 1080p pentru o calitate vizuala mai buna.

Reprezentantii seriei K sunt cei mai "prietenosi companioni" pentru utilizarea zilnica, beneficiind de imbunatatiri precum Palm Proof Technology si Asus Power4Gear Hybrid, precum si de o tastatura ergonomica. Noua editie U Bamboo Collection continua sa utilizeze materialele naturale, etaland un stil desavarsit, unic printre notebook-urile ecologice.

Tehnologia SonicMaster reprezinta un alt punct forte al noii serii N. Aceasta permite reglajul fin al redarii sunetului, reducand zgomotul si distorsiunile, clarificand componentele dinamice. In acelasi timp, software-ul Video Magic imbunatateste rezolutia materialelor de pe DVD-uri, de la 480p la 1080p si corecteaza culorile imaginilor redate.

Asus, seria K si U Bamboo Collection

Notebook-urile din seria K sunt echipate cu noile procesoare din gamele Intel Core i3 si i5. Folosind tehnologia Palm-proof, laptopul va putea sa distinga intre degetul si palma utilizatorului. Astfel, cursorul nu se va muta din greseala pe o alta pagina ca urmare a atingerii accidentale a touchpad-ului cu palma in timpul tastarii.

Tehnologia Palm-proof blocheaza touchpad-ul atunci cand detecteaza o zona de contact mai mare decat varful unui deget, facilitand operarea fara intrerupere. Seria K este echipata si cu Asus Power4 Gear, o tehnologie care regleaza viteza ventilatorului pentru a oferi un mediu de lucru silentios.

Balamaua clapei este ingropata, sporind ergonomia designului, in vreme ce tastatura ofera o experienta tactila placuta, facilitand o operare cat se poate de confortabila. Pe de altaparte, seria U Bamboo Collection are un carcasa din lemn de bambus. Tastatura de tip "chiclet" este incadrata de o rama din aluminiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele