IT & C

#kingston #card #microsdhc #telefon mobil #spatiu de stocare

Kingston lanseaza cardul microSDHC de 8GB

Kingston sunt un nume cunoscut pe piata de electonice, compania fiind cel mai mare producator independent de memorii pentru desktop-uri, laptop-uri, servere, imprimante, memorii flash pentru PDA-uri, telefoane mobile, camere foto digitale si playere MP3.

Mai mult decat atat, prin reteaua globala de subsidiare si filiale, Kingston detine fabrici de productie în California, Malaysia, Taiwan, China si reprezentante de vanzari in Statele Unite, Europa, Rusia, Australia, Noua Zeelanda, India, Taiwan, China si America Latina.

Spatiu de stocare pentru telefoane mobile

Iata ca a venit si momentul in care putem discuta putin de cardul microSDHC nou lansat. In primul rand este util de stiut ca acest card are spatiu de stocare 8 GB, este cu livrare imediata si ca acestea ofera optiuni multiple de stocare pentru cele mai noi telefoane mobile si dispozitive digitale.

Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania in cardul Kingston Technology Europe Ltd. declara ca: "Utilizatorii au asteptari din ce in ce mai mari de la telefoanele lor mobile, dorind sa primeasca in acelasi timp un player audio, un player portabil de jocuri, o camera foto si video, un dispozitiv capabil sa trimita e-mail-uri si chiar si un gadget pentru navigare pe internet . Spatiul de stocare generos al noilor carduri de memorie elibereaza memoria interna, astfel incat gradul de incarcare a acesteia sa fie cat mai mica, pentru a putea garanta toate aceste multi-functionalitati. Cardul nostru microSDHC de 8 GB este atat de incapator incat utilizatorii isi pot muta intreaga biblioteca digitala de pe PC pe telefoanele lor mobile."

Ce ar merge pe 8 GB

Este clar ca fiecare dintre noi are mai mult de 8 GB de date importante, dar totusi cu acest card Kingston microSDHC de 8 GB poti stoca peste 1500 de fisiere audio, peste 4000 de imagini facute cu un telefon ce incorporeaza camera foto de 5 megapixeli sau pana la opt ore de material video, asta inseamna cu mult peste capabilitatile de stocare ale telefoanelor mobile fara un slot de card de memorie flash.

Formatul microSDHC este standardul predominant de memorie destinata telefoanelor mobile, lucru usor vizibil daca privim doar lista producatorilor de mobile care au integrat un slot compatibil: HTC, LG, Motorola, Nokia, RIM si Samsung. Se pare ca Kingstone s-a pus sa testeze acest card pe telefoane ca BlackBerry Pearl 8120, LG evV2 (VX9100) si Voyager (VX10000), Samsung BlackJack II (i617) si Samsung Glyde(U940).

Dar iata si o veste nu tocmai buna, pentru ca formatul microSDHC este identic din punct de vedere al dimensiunilor fizice cu memoria original microSD, acesta (microSDHC-ul) este compatibil doar cu dispozitivele microSDHC si nu cu dispozitivele sau cititoarele standard microSD, asa ca uite-te bine pe specificatiile tehnice ale telefonului inainte sa achizitionezi noul Kingstone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului